• BENVINGUTS I BENVINGUDES A LA FILÀ DE MOSQUETERS!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Notíciesveure totes

Gran actuació dels nostres en el Trofeu Esportiu Infantil

Amb la victòria de la filà del Suavos contra el combinat de Moros vells - Estudiants finalitza el XVI Trofeu Esportiu Infantil Festa del Panellet. Els nostres Mosqueterets han estat a l'alçada i han demostrat el futur que tenen plantant cara a equips que els superaven en edat i experiència però no en ganes.

El dissabte van guanyar als Espanyoletos-Contrabandistes per 7-0 i sense quasi temps de refer-se van jugar contra uns nombrosos i fresquets suavos en un partit igualat en joc però que finalment vam perdre 0-1. Desprès, ja classificats per la semifinal; un banyet a la piscina i cap al "dinar de la ploma". Aquest any els Mosqueters eren els encarregats de preparar-lo, sent la prova de foc per a la nova junta i els nous mestres paellers que varen superar amb molt bona nota.

Avui diumenge en la semifinal contra els Moros vells - Estudiants no ha pogut ser i hem perdut 2-6. En la final de consolació hem estat lluitant per la tercera plaça contra els Marrocs 2-2 fins arribar a la tanda de penals en què la sort no ens ha acompanyat. Aquest any ja ha acabat i cal felicitar als nostres xiquets, l'entrenador i la resta de gent que ha col·laborat, segur que l'any que ve la copa és nostra!.

A la galeria de fotos de la web teniu un resum en imatges del que han sigut aquests dos dies.

 

Equip de futbol infantil 2016

Etiquetes: Mosqueters, Futbol, XVI Trofeu Esportiu Infantil Festa del Panellet